AAA 2023

O podjetju

Podjetje PRO TEHNO je bilo ustanovljeno leta 2006. Na začetku so ekipo sestavljali štirje strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področjih projektiranja, vodenja projektov in izvedbenega inženiringa. Glavna področja ki jih podjetje razvija že od začetka so nosilne jeklene konstrukcije, industrijski transportni sistemi, avtomatizacija tehnoloških procesov ter izvedba investicij v obnovljive vire.

Podjetje s kadrovsko politiko skrbi za nove kadre, s korektnimi poslovnimi potezami pa za neprekinjeno širitev kroga izvajalcev, dobaviteljev in partnerjev.

Kmalu po ustanovitvi se je podjetje uveljavilo kot zanesljiv partner pri realizaciji različnih projektov. Največje stranke podjetja so jeklarska industrija, lesnopredelovalna podjetja, industrija gradbenih materialov, reciklažna industrija, trgovska podjetja in investitorji v obnovljive vire. Neprekinjena skrb za svoje stranke, inovativni pristop in učinkovite tehnične rešitve so podjetje pripeljale v dober položaj na trgu. Naročniki podjetja so pretežno iz Slovenije, Nemčije, Norveške in Francije.

V zadnjem času podjetje veliko energije posveča razvoju in uporabi naprednih in učinkovitih rešitev v metalurški in reciklažni industriji.

PRO TEHNO d.o.o.

Ulica pod gozdom 19
4264 Bohinjska Bistrica
SLOVENIJA
E-pošta: info(at)protehno.si

Lokacija pisarne

Triglavska ulica 32
4264 Bohinjska Bistrica

Davčna številka

SI 21386358

PRO TEHNO d.o.o.

Ulica pod gozdom 19
4264 Bohinjska Bistrica

E-pošta: info(at)protehno.si

Splošni pogoji poslovanja

© 2024 Pro Tehno d.o.o.